NUNAVUT WILDLIFE MANAGEMENT BOARD Agenda: Regular Meeting No. RM 004-2011 December 7, 2011 (8:30 AM to 3:00 PM) Salon A & B, Navigator Inn, Iqaluit, Nunavut

December 7th	No:	Item:	Tab:	Presenter:	Time Limit
8:30 AM to 8:40 AM	1	Call to Order / Opening Prayer		Chairperson	10 minutes
8:40 AM to 8:50 AM	2	Opening Remarks and Introductions		Chairperson	10 minutes
6.40 AW 10 6.30 AW		Opening Remarks and Introductions		Chairperson	10 minutes
8:50 AM to 9:05 AM	3	Agenda: Review and Approval	1	Chairperson	15 minutes
	4	Environment Canada (EC): Issues/Decisions		EC Staff	
9:05 AM to 9:30 AM		a) Peary Caribou National Recovery Strategy	2		25 minutes
	5	Parks Canada (PC): Issues/Decision			
9:30 AM to 9:55 AM		a) Proposed National Parks of Canada Wild Animals Regulations	3	Parks Staff	25 minutes
	6	Fisheries and Oceans (DFO): Issues/Decisions		DFO Staff	
9:55 AM to 10:20 AM		a) Coral Harbour Emerging Char Fishery Application	4		25 minutes
BREAK 10:20AM to 10	:35 AN	1			
10:35 AM to 11:05 AM		b) Allocation Model for Baffin Bay Narwhal	5		30 minutes
11:05 AM to 11:30 AM		c) Walrus Sport Hunt Reporting for 2011	6		25 minutes
	7	NWMB Items: Issues/Decisions		NWMB staff	
11:30 AM to 12:00 AM		a) Turbot and shrimp presentation	7		30 minutes

December 7th	No:	Item:	Tab:	Presenter:	Time Limit
LUNCH 12:00 to 1:30 PM					
	8	Nunavut Tunngavik Inc. (NTI): Issues/Decisions			
1:30 PM to 2:00 PM		a) Bowhead Whale Total Allowable Harvest Review	8		30 minutes
2:00 PM to 2:30 PM		b) Section 5.6.25 NLCA, Basic Needs Level for Beluga, Narwhal and Walrus	9		30 minutes
	9	Other Presentations			
2:30 PM to 2:50 PM		a) KRWB request for quota increase for narwhal	10		20 minutes
2:50 PM to 3:05 PM	10	Date and Location of Next Meeting- March 12th-16th-2012-Iqaluit		Chairperson	15 minutes
3:05 PM to 3:20 PM	11	Adjournment and Closing Prayer		Chairperson	15 minutes