## NUNAVUT WILDLIFE MANAGEMENT BOARD Agenda: Regular Meeting No. RM 001-2012 March 13 , 2012 (8:30 AM to 5:00 PM) Large Board Room, Hotel Arctic, Iqaluit, Nunavut

	No:	Item:	Tab	Presenter:	Time Limit
8:30 AM to 8:35 AM	1	Call to Order / Opening Prayer		Chairperson	5 minutes
8:35 AM to 8:40 AM	2	Opening Remarks and Introductions		Chairperson	5 minutes
8:40 AM to 8:50 AM	3	Agenda: Review and Approval	1	Chairperson	10 minutes
	4	Environment Canada (EC): Issues/Decisions		EC Staff	
8:50 AM to 9:15 AM		a) Management Plan Barrow's Goldeneye	2		25 minutes
	5	Fisheries and Oceans (DFO): Issues/Decisions		DFO Staff	
9:15 AM to 9:40 AM		a) Sport Hunting Walrus with Bow and Arrow	3		25 minutes
9:40 AM to 10:00 AM		b) Confederation Fiord Emerging Char Fishery Application	4		20 minutes
BREAK 10:00AM to 10	:15 AN	Λ			
10:15 AM to 10:45 AM		c) Conversion of Northern Shrimp Fishery in Shrimp Area 2	5		30 minutes
	6	NWMB Items: Issues/Decisions		NWMB staff	
10:45 AM to 11:00 AM		Struck and Loss Workshop	6	WMB/FMB	15 minutes
11:00 AM to 11:20 AM		Bowhead Whale Total Allowable Harvest Review	7	WMB	20 minutes
11:20 AM to 11:30 AM		ACCWM Caribou Management Plan Update (Verbal)	8	DWM	10 minutes
11:30 AM to 11:40 PM		Narwhal Management Update (Verbal)	9	WMB	10 minutes
LUNCH 12:00 to 1:30 F	РМ				
1:30 PM to 1:40 PM		Walrus Sports Hunt Policy Update (Verbal)	10	WMB	10 minutes

	No:	Item:	Tab	: Presenter:	Time Limit
1:40 PM to 1:50 PM		Kingnait Fiord Update (Verbal)	11	WMB/FMB	10 minutes
1:50 PM to 2:00 PM		Fisheries Allocation Workshop Update (Verbal)	12	FMB	10 minutes
2:00 PM to 2:10 PM	7	Other Presentations	13	Chairperson	10 minutes
2:10 PM to 2:20 PM	8	Date and Location of Next Meeting-	14	Chairperson	10 minutes
2:20 PM to 2:25 PM	9	Adjournment and Closing Prayer			5 minutes