## AGENDA FOR THE NUNAVUT WILDLIFE MANAGEMENT BOARD PUBLIC HEARING TO CONSIDER THE ESTABLISHMENT OF A REGIONAL TOTAL ALLOWABLE HARVEST FOR THE BATHURST CARIBOU HERD

## Day 1: June 14th 2016

TIME OF DAY	SUBMISSIONS, QUESTIONS AND COMMENTS	TIME
9:00 – 9:10 AM	Introductions, Chairperson opening remarks, opening prayer and NWMB review and approval of the Day 1 agenda	10 minutes
9:10 – 9:20 AM	Review of NWMB hearing rules and procedures	10 minutes
9:20 – 9:50 AM	Government of Nunavut – Department of Environment Proposal for Decision	30 minutes
9:50 – 10:15 AM	Questions and comments to the Government of Nunavut – Department of Environment	25 minutes
10:15 – 10:30 AM	Mid-morning Break	15 minutes
10:30 – 10:50 AM	Government of Northwest Territories – Environment and Natural Resources Overview of 2014 and 2015 survey results	20 minutes
10:50 – 11:10 AM	Government of Northwest Territories – Environment and Natural Resources Submission	20 minutes
11:10 – 11:35 AM	Questions and comments to Government of Northwest Territories – Environment and Natural Resources	25 minutes
11:35 – 11:55 AM	Kitikmeot Regional Wildlife Board Submission	20 minutes
11:55 – 1:15 PM	Lunch Break	80 minutes
1:15 – 1:40 PM	Questions and comments to Kitikmeot Regional Wildlife Board	25 minutes
1:40 – 2:00 PM	Kugluktuk Angoniatit Association Submission	20 minutes
2:00 – 2:25 PM	Questions and comments to Kugluktuk Angoniatit Association	25 minutes
2:25 – 2:45 PM	Bathurst Inlet (Burnside) Hunters and Trappers Organization Submission	20 minutes
2:45 – 3:10 PM	Questions and comments to Bathurst Inlet (Burnside) Hunters and Trappers Organization	25 minutes
3:10 – 3:25 PM	Mid-afternoon Break	15 minutes
3:25 – 3:45 PM	Bay Chimo (Umingmaktok) Hunters and Trappers Organization Submission	20 minutes
3:45 – 4:10 PM	Questions and comments to Bay Chimo (Umingmaktok) Hunters and Trappers Organization	25 minutes
4:10 – 4:30 PM	Ekaluktutiak Hunters and Trappers Organization Submission	20 minutes
4:30 – 4:55 PM	Questions and comments to Ekaluktutiak Hunters and Trappers Organization	25 minutes

## AGENDA FOR THE NUNAVUT WILDLIFE MANAGEMENT BOARD PUBLIC HEARING TO CONSIDER THE ESTABLISHMENT OF A REGIONAL TOTAL ALLOWABLE HARVEST FOR THE BATHURST CARIBOU HERD

## Day 2: June 15th 2016

TIME OF DAY	SUBMISSIONS, QUESTIONS AND COMMENTS	TIME
9:00 – 9:20 AM	Chairperson opening remarks, opening prayer and NWMB review and approval of the Day 2 agenda	20 minutes
9:20 – 9:55 AM	Qaujimaniliit Submission	35 minutes
9:55 – 10:20 AM	Questions and comments to Qaujimaniliit	25 minutes
10:20 – 10:35 AM	Mid-morning Break	15 minutes
10:35 – 10:55 AM	Nunavut Tunngavik Incorporated Submission	20 minutes
10:55 – 11:20 AM	Questions and comments to Nunavut Tunngavik Incorporated	25 minutes
11:20 – 11:40 AM	Kitikmeot Inuit Association Submission	20 minutes
11:40 – 12:05 PM	Questions and comments to Kitikmeot Inuit Association	25 minutes
12:05 – 1:30 PM	Lunch Break	85 minutes
1:30 – 1:50 PM	North Slave Métis Alliance Submissions	20 minutes
1:50 – 2:15 PM	Questions and comments to North Slave Métis Alliance	25 minutes
2:15 – 2:35 PM	Bathurst Inlet Developments Limited / Adventure Northwest Limited Submission	20 minutes
2:35 – 3:00 PM	Questions and comments to Bathurst Inlet Developments Limited / Adventure Northwest Limited	25 minutes
3:00 – 3:15 PM	Mid-afternoon Break	15 minutes
3:15 – 3:35 PM	Wek'èezhìı Renewable Resources Board Submissions	20 minutes
3:35 – 4:00 PM	Questions and comments to Wek'èezhìı Renewable Resources Board	25 minutes
4:00 – 4:20 PM	Public Submissions	20 minutes
4:20 – 4:45 PM	Questions and comments to Public	25 minutes
4:45 – 5:05 PM	Review of Additional Written Submissions	20 minutes
5:05 – 5:25 PM	Closing remarks by all parties	20 minutes
5:25 – 5:30 PM	Closing Prayer	5 minutes