AGENDA FOR THE NUNAVUT WILDLIFE MANAGEMENT BOARD PUBLIC HEARING TO CONSIDER THE GOVERNMENT OF NUNAVUT'S WESTERN HUDSON BAY POLAR BEAR TAH PROPOSAL

Day 1: January 9th, 2018

TIME OF DAY	PROPOSED TIMING FOR SUBMISSIONS, QUESTIONS AND COMMENTS	MAXIMUM PROPOSED TIME
9:00 – 9:20 AM	Introductions, Chairperson opening remarks & opening prayer, NWMB review and approval of the Day 1 Agenda	20 minutes
9:20 – 10:00 AM	Government of Nunavut-Department of Environment <i>Proposal for Decision</i>	40 minutes
10:00 – 10:15 AM	Mid-morning Break	15 minutes
10:15 – 11:15 PM	Questions and comments on Government of Nunavut <i>Proposal for Decision</i>	1 hour
10:15 – 11:55 PM	Nunavut Tunngavik Incorporated submissions	40 minutes
11:55 – 1:00 PM	Lunch Break	1 hour and 5 minutes
1:00 – 1:40 PM	Questions and comments on Nunavut Tunngavik Incorporated submissions	40 minutes
1:40 – 2:20 PM	Kivalliq Regional Wildlife Board submissions	40 minutes
2:20 – 3:00 PM	Questions and comments on Kivalliq Regional Wildlife Board submissions	40 minutes
3:00 – 3:15 PM	Mid-afternoon Break	15 minutes
3:15 – 3:55 PM	Arviat HTO submissions	40 minutes
3:55 – 4:15 PM	Questions and comments on Arviat HTO submissions	30 minutes
4:15 – 4:55 PM	Whale Cove HTO submission	40 minutes
4:55 – 5:25 PM	Questions and comments on Whale Cove HTO submission	30 minutes

AGENDA FOR THE NUNAVUT WILDLIFE MANAGEMENT BOARD PUBLIC HEARING TO CONSIDER THE GOVERNMENT OF NUNAVUT'S WESTERN HUDSON BAY POLAR BEAR TAH PROPOSAL

Day 2: January 10th, 2018

TIME OF DAY	PROPOSED TIMING FOR SUBMISSIONS, QUESTIONS AND COMMENTS	MAXIMUM PROPOSED TIME
8:30 – 8:45 AM	Chairperson opening remarks & opening prayer, NWMB review and approval of the Day 2 Agenda	15 minutes
8:45 – 9:25 AM	Rankin Inlet HTO submissions	40 minutes
9:25 – 10:00 AM	Questions and comments on Rankin Inlet submissions	35 minutes
10:00 – 10:15 AM	Mid-morning Break	15 minutes
10:15 – 10:55 AM	Chesterfield Inlet HTO submissions	40 minutes
10:55 – 11:30 AM	Questions and comments on Chesterfield Inlet submissions	30 minutes
11:30 – 12:10 PM	Baker Lake HTO submissions	40 minutes
12:10 – 1:10 PM	Lunch Break	1 hour
1:15 – 1:45 PM	Questions and comments on Baker Lake HTO submissions	30 minutes
1:45 – 2:25 PM	Environment and Climate Change Canada submissions	40 minutes
2:25 – 2:55 PM	Questions and comments on Environment and Climate Change Canada submissions	30 minutes
2:55 – 3:10 PM	Mid-Afternoon Break	15 minutes
3:10 – 4:40 PM	World Wildlife Fund (WWF-Canada) submissions	30 minutes
4:40 – 5:00 PM	Questions and comments on WWF-Canada submissions	20 minutes
5:00 – 6:00 PM	Public statements/questions and responses	1 hour
6:00 – 6:50 PM	Final comments from hearing parties and the NWMB	50 minutes