	NUNAVUT WILDLIFE MANAGEMENT BOARD Agenda: Regular Meeting No. RM 003-2012 Monday, September 10, 2012 (8:30 AM to 5:00 PM) Hotel Arctic, Large Boardroom, Iqaluit, Nunavut					
	No:	Item:	Tab	Presenter:	Time Limit	
8:30 AM to 8:35 AM	1	Call to Order / Opening Prayer		A/Chairperson	5 minutes	
8:35 AM to 8:40 AM	2	Opening Remarks and Introductions		A/Chairperson	5 minutes	
8:40 AM to 8:50 AM	3	Agenda: Review and Approval	1	A/Chairperson	10 minutes	
	4	Environment Canada (EC): Issues/Decisions		EC Staff		
8:50 AM to 9:10 AM		a) COSEWIC Assessment for Buff-breasted Sandpiper and Grizzly Bear	2		20 minutes	
	5	Fisheries and Oceans Canada (FOC): Issues/Decisions		DFO Staff		
9:10 AM to 9:30 AM		a) Update on Status of Aquatic Species Already Assesed by COSEWIC	3	FMB	20 minutes	
9:30 AM to 10:00 AM		b) Approval Decision for Fin Whale Atlantic Plan	4	FMB	30 minutes	
BREAK 10:00AM to 10	:15 AN	1				
10:15 AM to 10:30 AM		c) Information on Possible Addition of Thorny Skate to SARA	5	FMB	15 minutes	
	6	NWMB Items: Issues/Decisions		NWMB staff		
LUNCH BREAK 12:00	to 1:00) PM				
	7	Department of Environment-GU (DOE-NU): Issues/Decisions		DOENU Staff		
1:00 PM to 1:25 PM		a) Results for 2009-2010 Aerial Surveys of the Foxe Basin Polar Bear	6		25 minutes	
	8	Other Presentations				

	No:	Item:	Tab:	Presenter:	Time Limit
1:25 PM to 1:40 PM		a) Nattivak HTA - 2012 Exploratory Fishery	7	Nattivak HTA	15 minutes
1:40 PM t0 1:55 PM		b) Ikajutiit HTA-Request for Polar Bear Credits	8	Ikajutiit HTA	15 minutes
1:55 PM to 1:50 PM	9	Date and Location of Next Meeting- December 2012		A/Chairperson	5 minutes
	10	Adjournment and Closing Prayer			