Day 1: November 13th, 2018

| TIME OF DAY | PROPOSED TIMING FOR SUBMISSIONS, QUESTIONS AND COMMENTS | MAXIMUM PROPOSED TIME |
|------------------|---|-----------------------------|
| 8:30 – 8:50 AM | Introductions, Chairperson opening remarks & opening prayer, NWMB review and approval of the Day 1 Agenda | 20 minutes |
| 8:50 – 10:00 AM | Government of Nunavut-Department of Environment <i>Proposal for Decision</i> | 1 hour and 10 minutes |
| 10:00 – 10:15 AM | Mid-morning Break | 15 minutes |
| 10:15 – 12:00 PM | Questions and comments to Government of Nunavut <i>Proposal for Decision</i> | 1 hour and 45 minutes |
| 12:00 – 1:30 PM | Lunch Break | 1 hour and 30 minutes |
| 1:30 – 3:00 PM | Questions and comments to Government of Nunavut <i>Proposal for Decision</i> | 1 hour and 30 minutes |
| 3:00 – 3:15 PM | Mid-afternoon Break | 15 minutes |
| 3:15 – 3:35 PM | Nunavut Tunngavik Incorporated submission | 20 minutes |
| 3:35 – 5:15 PM | Questions and comments to Nunavut Tunngavik Incorporated submission | 1 hour and 40 minutes |
| 5:15 – 7:00 PM | Dinner Break | 1 hour and 45 minutes |
| 7:00 – 8:30 PM | Questions and comments to Nunavut Tunngavik Incorporated submission | 1 hour and 30 minutes |

Day 2: November 14th, 2018

| TIME OF DAY | PROPOSED TIMING FOR SUBMISSIONS, QUESTIONS AND COMMENTS | MAXIMUM PROPOSED TIME |
|------------------|--|-----------------------------|
| 8:30 – 8:45 AM | Chairperson opening remarks & opening prayer | 15 minutes |
| 8:45 – 10:00 AM | Qikiqtaaluk Wildlife & Qikiqtaaluk Hunters and Trappers Organizations AND Qikiqtani Inuit Association submission | 1 hour and 15 minutes |
| 10:00 – 10:15 AM | Mid-morning Break | 15 minutes |
| 10:15 – 11:45 AM | Questions and comments to Qikiqtaaluk regional submissions | 1 hour and 30 minutes |
| 11:45 – 1:15 PM | Lunch Break | 1 hour and 30 minutes |
| 1:15 – 3:00 PM | Questions and comments to Qikiqtaaluk regional submissions | 1 hour and 45 minutes |
| 3:00 – 3:15 PM | Mid-Afternoon Break | 15 minutes |
| 3:15 – 5:15 PM | Questions and comments to Qikiqtaaluk regional submissions | 2 hours |
| 5:15 – 7:00 | Dinner Break | 1 hour and 45 minutes |
| 7:00 – 8:30 PM | Kivalliq Wildlife & Kivalliq Hunters and Trappers Organizations AND Kivalliq Inuit Association submission | 1 hour and 30 minutes |

Day 3: November 15th, 2018

| TIME OF DAY | PROPOSED TIMING FOR SUBMISSIONS, QUESTIONS AND COMMENTS | MAXIMUM PROPOSED TIME |
|------------------|---|-----------------------------|
| 8:30 – 8:45 AM | Chairperson opening remarks & opening prayer | 15 minutes |
| 8:45 – 10:00 AM | Questions and comments to Kivalliq regional submissions | 1 hour and 15 minutes |
| 9:45 – 10:00 AM | Mid-morning Break | 15 minutes |
| 10:00 – 12:00 AM | Questions and comments to Kivalliq regional submissions | 2 hours |
| | | |
| 12:00 – 1:30 PM | Lunch Break | 1 hour and 30 minutes |
| 1:30 – 3:00 PM | Kitikmeot Regional Wildlife & Kitikmeot Hunters and Trappers Organizations AND Kitikmeot Inuit Association submission | 1 hour and 30 minutes |
| 3:00 – 3:15 PM | Mid-afternoon Break | 15 minutes |
| 3:15 to 5:15 PM | Questions and comments to Kitikmeot regional submissions | 2 hours |
| 5:15 – 7:00 | Dinner Break | 1 hour and 45 minutes |
| 7:00 – 8:15 PM | Questions and comments to Kitikmeot regional submissions | 1 hour and 15 minutes |

Day 4: November 16th, 2018

| TIME OF DAY | PROPOSED TIMING FOR SUBMISSIONS, QUESTIONS AND COMMENTS | MAXIMUM PROPOSED TIME |
|------------------|---|-----------------------------|
| 8:30 – 8:45 AM | Chairperson opening remarks & opening prayer | 15 minutes |
| 8:45 – 9:30 AM | Environment and Climate Change Submission | 45 minutes |
| 9:30 – 10:00 AM | Questions and comments on Environment and Climate Change submission | 30 minutes |
| 10:00 – 10:15 AM | Mid-morning Break | 15 minutes |
| 10:15 – 11:45 AM | Questions and comments on Environment and Climate Change submission | 1 hour and 30 minutes |
| 11:45 – 1:15 PM | Lunch Break | 1 hour and 30 minutes |
| 1:15 – 2:00 PM | Parks Canada Agency submission | 45 minutes |
| 2:00 – 3:00 PM | Questions and comments on Parks Canada Agency submission | 1 hour |
| 3:00 – 3:15 PM | Mid-Afternoon Break | 15 minutes |
| 3:15 – 3:35 PM | World Wildlife Fund submission | 20 minutes |
| 3:35 – 4:05 PM | Questions and comments on World Wildlife Fund submission | 30 minutes |
| 4:05 – 5:00 PM | Public statements/questions and responses | 55 minutes |
| 5:00 – 6:00 PM | Final comments from hearing parties and NWMB | 1 hour |