	NUNAVUT WILDLIFE MANAGEMENT BOARD Agenda: Regular Meeting No. RM 003-2013 Monday, September 9, 2013 (8:30 AM to 5:00 PM) Koojeesee Room, Iqaluit, Nunavut					
	No:	Item:	Tab:	Presenter:	Time Limit	
8:30 AM to 8:35 AM	1	Call to Order / Opening Prayer		A/Chairperson	5 minutes	
8:35 Am to 8:40 AM	2	Opening Remarks and Introductions		A/Chairperson	5 minutes	
8:40 AM to 8:50 AM	3	Swearing-In Ceremony		A/Chairperson	10 minutes	
8:50 AM to 8:55 AM	4	Agenda: Review and Approval	1	A/Chairperson	5 minutes	
8:55 AM to 9:00 AM		Declaration of Conflict of Interest		A/Chairperson	5 minutes	
	5	Environment Canada (EC): Issues/Decisions		EC Staff		
9:00 AM to 9:15 AM		COSEWIC Assessment and Status Report for Buff-Breasted Sandpiper	2	Lisa Pirie	15 minutes	
9:15 AM to 9:30 AM		COSEWIC Assessment and Status Report for Grizzly Bear-Western Population	3		15 minutes	
9:30 AM to 9:50 AM		Proposed Management Plan for Rusty Blackbird Pursuant to Species at Risk	4		20 minutes	
	6	Fisheries and Oceans Canada (DFO): Issues/Decisions		DFO Staff		
9:50 AM to 10:00 AM		Fisheries & Oceans Operational Update	5		10 minutes	
BREAK 10:0 0AM to 10	0:15 Al					
10:15 AM to 10:45 AM		Total Allowable Catch Greenland halibut in Div 0A + 1AB and 0B + 1C-F 2014	6		30 minutes	
	7	Department of Environment-GN (DOE-NU): Issues/Decisions		DOENU Staff		
10:45 AM to 11:00 AM		South Hampton Caribou Total Allowable Harvest	7		15 minutes	
	8	Nunavut Tunngavik Incorporated (NTI): Issues/Decisions No Submission				
	9	NWMB Presentations				

No:	Item:	Tab:	Presenter:	Time Limit
	Baffin Island Caribou	8	TWM	30 minutes
10	Other Presentations	9		10 minutes
11	Date and Location of Next Meeting-December 2013		A/Chairperson	5 minutes
12	Adjournment and Closing Prayer			