

NUNAVUT WILDLIFE MANAGEMENT BOARD

Agenda: Regular Meeting No. RM 003-2019 September 11, 2019 (9:00 AM - 3:15 PM)



NWMB Boardroom

	No:	Item:	Tab:	Presenter:	Maximum Time
09:00 AM - 09:05 AM	1	Open Meeting		Chairperson	5 minutes
09:05 AM - 09:10 AM	2	Approval of RM 003-2019 Agenda	1	Chairperson	5 minutes
		Government of Nunavut - Department of Environment (GN-DOE)			
09:10 AM - 10:10 AM	3	Baffin Island caribou management plan	2	GN	1 hour
10:10 AM - 10:25 AM		BREAK			15 minutes
10:25 AM - 11:10 AM	4	Polar bear harvest administration: Flexible Quota System	3	GN	45 mins
11:10 AM - 11:40 AM	5	Ellesmere Island peary caribou surveys	4	GN-DOE	30 minutes
		Fisheries and Oceans Canada (DFO)			
11:40 AM - 12:10 PM	6	Action Plan for the Blue Whale—Northwest Atlantic population	5	DFO	30 minutes
12:10 PM - 1:25 PM		LUNCH			1 hour 15 minutes
1:25 PM - 2:10 PM		Recovery Strategy for Northern Wolffish and Spotted Wolffish in Canada, Management Plan for Atlantic Wolffish in Canada, and Action Plan for the Northern Wolffish and Spotted Wolffish in Canada	6	DFO	45 minutes
2:10 PM - 2:40 PM	8	Marine conservation initiatives updates	7	DFO	30 minutes
2:40 PM - 3:10 PM	9	Presentation of the public outreach project, 'Guardians of Tariuq'	8	DFO	30 munites
3:10 PM - 3:15 PM	10	Adjournment of RM 003-2019		Chairperson	5 minutes